CEC Zakelijk zal beschikbaar zijn vanaf de zomer van 2014. Tot die tijd kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen per email of via ons contactformulier.

Veel bedrijven hebben tegenwoordig direct of indirect veel met China te maken, maar vaak is er maar weinig achtergrondkennis over het land. Praktische workshops over zaken doen met China zijn er genoeg, maar wij willen graag inhoudelijk iets toevoegen. Bij het CEC geloven we namelijk dat deze kennis de zakelijke omgang met China zeker te goede zal komen.

Daarom biedt het CEC lezingen en workshops aan die praktische vaardigheden combineren met een culturele verdieping. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als de geschiedenis van de Chinees-Nederlandse handel of de rol van Confucianisme in het huidige China.

Op deze pagina vindt u een overzicht van kant-en-klare lezingen en workshops die u naar eigen wens kunt samenstellen. Het huidige aanbod is nog verre van compleet, we zijn op dit moment nog druk bezig met verdere uitbrijding.

Heeft u een ander onderwerp in gedachten? Wij hebben vast de expertise in huis. En zo niet, dan gaan we graag voor u op zoek in ons uitgebreide netwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.